Skip to end of metadata
Go to start of metadata

I'm attempting to use the following macro for the CB plugin:

{community-members}
{community-members:DS|count=5|group=invites}

This is the one that displays all of the members of a community along with their picture. Well the names of the community members appear in the boxes but their pictures do not, am I doing something wrong?

  • No labels

6 Comments

  1. Unknown User (jeremymillrood)

  2. Unknown User (jeremymillrood)

    I appreciate you fixing that, I didn't know how to put it in there without it executing the macro. Thank oyu.

  3. Unknown User (gfraser)

    There's something odd happening with the picture display - we've had a few bug reports and I know the team are working on a bug fix.

  4. Unknown User (skrebs)

    The issue with the profile pic not displaying on this page is because of a bug in Bubbles not encoding the picture filename correctly. This should be resolved in the final 1.5 release.

    This may also be causing the problem you are seeing with the community members macro, if your profile pictures have characters in their filenames that need url encoding. Another thing to check is that you have the base url set correctly.

    1. Unknown User (jeremymillrood)

      Glad to here it's a bug and not something I'm doing. When is the 1.5 release coming out. I'm pretty sure our profile pics don't have any filenames that need encoding but I can double check. Not sure what you mean by setting the base url, where is that accomplished?

      1. Unknown User (gfraser)

        The Base URL is set in the main Confluence Administration Console under the General Configuration section.